barilla red lentil penne 8 8 oz 250 g

Описание 'Al Dente' Perfection in 7-9 Minutes Made With 1 Simple Ingredient - Red Lentils Good Source of Plant-Based Protein Kosher Certified Gluten Free Non GMO Project Verified All Legumes. Al Dente. All Great Taste. Made entirely from red lentils, this pasta is deliciously wholesome, plant-based goodness. 1 Simple Ingredient 13 g of Protein Gluten Free NaturallyNon-GMO Ingredients Buon appetitoGood source of plant-based protein Excellent source of fiber To calculate net carbsPer 2 oz (56 g) serving - 34 g total carbs - 6 g fiber = 28 g net carbs Рекомендации по применению Boil 4-6 quarts of salted water. Add pasta and boil for 7 minutes. +1 or 2 extra minutes for more tender pasta. Drain well. Pair with your favorite vegetables + olive oil or top with Barilla sauce!Tip: Stir 1/2 cup pasta water into sauce for best results. Ингредиенты Red lentil flour. Produced on a dedicated gluten free line. Информация о добавкахServing Size: 2 oz (56 g)Servings Per Container: About 4.5 Per 2 oz (56 g)%Daily Value* Per 3.5 oz (100 g)%Daily Value*Calories 180 330 Total Fat 1.5 g 2%2.5 g 3%Saturated Fat 0 g 0%0.5 g 3%Trans Fat 0 g 0 g Cholesterol0 mg 0% 0 mg 0%Sodium0 mg 0% 0 mg 0%Total Carbohydrate 34 g 12%61 g 22%Dietary Fiber 6 g 21%11 g 39%Soluble Fiber 3 g 6 g Insoluble Fiber 3 g 5 g Total Sugars 1 g 2 g Protein13 g 14%23 g 25%Vitamin D 0 mcg 0%0 mcg 0%Calcium17 mg 2%31 mg 2%Iron3 mg 15%6 mg 35%Potassium518 mg 10%925 mg 20%Not a significant source of added sugars.*The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Penne Rigate №73 Barilla

Разнообразие нашей продукции:

волосатова т чичварин н информатика и лингвистика учебное пособие | шпагат полипропиленовый сибртех красный 1 4 мм l 60 м | атаев агай мухтарович ихтиопатология учебник | калюжный и и др клиническая гастроэнтерология животных учебное пособие | муфта пп переходная вн вн 40х20 pn25 белый ростурпласт муфта переходная 40х20 мм внутр внутр 16259 | вёрткин аркадий львович руководство по скорой медицинской помощи для врачей и фельдшеров | полипропиленовая муфта переходная ростурпласт внутренняя внутренняя 32х20 мм | яхно н ред болезни нервной системы руководство для врачей том 1 | шабалов н ред детская гастроэнтерология руководство для врача | омельченко виталий петрович информатика для врачей учебное пособие | омельченко виталий петрович алексеева наталья алексеевна информатика для врачей учебное пособие | алексеев александр петрович современные мультимедийные информацион ные технологии учебное пособие | алексеев а современные мультимедийные информационные технологии учебное пособие | чернов виктор николаевич медицинская информатика учебное пособие | шашмурина в ковалева н мишутина о экстренная и неотложная помощь детям на стоматологическом приеме учебное пособие | омаров с м ред неотложные состояния в акушерстве и гинекологии учебное пособие | сахно н буяров в и др ветеринарная санитария учебное пособие | свешников константин анатольевич вёрткин аркадий львович руководство по скорой медицинской помощи для врачей и фельдшеров | богданов а корнеева е неврология для врачей общей практики руководство | щедров владимир ветеринар на дому диагностика профилактика и методы лечения домашнего поголовья | радзинский эдвард станиславович александр ii жизнь и смерть документальный роман | курпатов андрей владимирович аверьянов геннадий геннадьевич психология сердца пособие для врачей общей практики | стекольников а щербаков г ред декоративное собаководство учебное пособие | шпагат полипропиленовый сибртех красный 1 7 мм l 400 м | угол полипропиленовый vtp 753 0 02505 25 мм х 3 4 нр ш 2 шт |