cornitos nachos crisps cheese and herbs 55 g

Описание 6 g Protein Per Serving 1 g Sugar Per Serving Poppable Crunchy Bites Baked Real Cheddar Cheese and Pretzels 100% Crunch Per BiteGood Source of Calcium Lactose Free #1 Ingredient CheeseCheese and pretzels or pretzels and cheese? No need to choose! We took two of America's favorite snacks and created your new favorite combo. This satisfying snack combines our artisanal 100% real cheese and pretzels, for a snack you cannot put down. Buckle in, bite down, take your taste buds on a ride with baked Whisps Cheese & Pretzel Bites. Baked real cheese and pretzels and nothing else. Рекомендации по применению Perfect for: Long car rides or marathon streaming Sessions or tailgates or school Lunches or afternoon snacksFor best experience, shake before you eat. Ингредиенты Cheddar cheese (pasteurized milk, cheese cultures, salt, enzymes, annatto (color)), (unbleached enriched wheat flour [wheat flour, niacin, reduced iron, thiamin mononitrate, riboflavin, folic acid, sugar, maltodextrin, spices, salt, honey, torula yeast, mustard (vinegar mustard seed, salt), onion powder, garlic powder, distilled vinegar, yeast extract, citric acid, malic acid, natural flavors, turmeric (color), paprika (color). Contains: milk, wheat. Предупреждения Not a low calorie product.Contents may settle upon shipping-sold by weight not volume. Nutrition FactsServing Size: 1 oz (28 g/ 15 bites)Servings Per Container: About 2.5 Amount Per Serving%Daily Value* Amount Per Container %Daily Value*Calories 140 350 Total Fat 7 g 9%19 g 24%Saturated Fat5 g25%12 g 60%Trans Fat0 g 0 g Cholesterol20 mg 7%55 mg 18%Sodium540 mg 23%1370 mg 60%Total Carbohydrate11 g4%29 g 11%Dietary Fiber1 g4%2 g7%Total Sugars 1 g 3 g Includes Added Sugars 1 g 2%2 g 4%Protein 6 g 16 g Vitamin D0.1 mcg0%0.3 mcg2%Calcium180 mg15%420 mg 30%Iron0.6 mg4%1.6 mg8%Potassium40 mg 2%120 mg 2%*The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Разнообразие нашей продукции:

волосатова т чичварин н информатика и лингвистика учебное пособие | шпагат полипропиленовый сибртех красный 1 4 мм l 60 м | атаев агай мухтарович ихтиопатология учебник | калюжный и и др клиническая гастроэнтерология животных учебное пособие | муфта пп переходная вн вн 40х20 pn25 белый ростурпласт муфта переходная 40х20 мм внутр внутр 16259 | вёрткин аркадий львович руководство по скорой медицинской помощи для врачей и фельдшеров | полипропиленовая муфта переходная ростурпласт внутренняя внутренняя 32х20 мм | яхно н ред болезни нервной системы руководство для врачей том 1 | шабалов н ред детская гастроэнтерология руководство для врача | омельченко виталий петрович информатика для врачей учебное пособие | омельченко виталий петрович алексеева наталья алексеевна информатика для врачей учебное пособие | алексеев александр петрович современные мультимедийные информацион ные технологии учебное пособие | алексеев а современные мультимедийные информационные технологии учебное пособие | чернов виктор николаевич медицинская информатика учебное пособие | шашмурина в ковалева н мишутина о экстренная и неотложная помощь детям на стоматологическом приеме учебное пособие | омаров с м ред неотложные состояния в акушерстве и гинекологии учебное пособие | сахно н буяров в и др ветеринарная санитария учебное пособие | свешников константин анатольевич вёрткин аркадий львович руководство по скорой медицинской помощи для врачей и фельдшеров | богданов а корнеева е неврология для врачей общей практики руководство | щедров владимир ветеринар на дому диагностика профилактика и методы лечения домашнего поголовья | радзинский эдвард станиславович александр ii жизнь и смерть документальный роман | курпатов андрей владимирович аверьянов геннадий геннадьевич психология сердца пособие для врачей общей практики | стекольников а щербаков г ред декоративное собаководство учебное пособие | шпагат полипропиленовый сибртех красный 1 7 мм l 400 м | угол полипропиленовый vtp 753 0 02505 25 мм х 3 4 нр ш 2 шт |