genuine leather sharpening strap barber straight razor shave sharpening sharpener folding knife knives polishing sharpening belt

Fissman 5.5" Santoku Knife SAMURAI KOJIRO 14 Cm(steel AUS-8). Santoku literally translates from Japanese as "three virtues," or "three uses," which speaks for itself. The FISSMAN SAMURAI KOJIRO 5.5" santoku knife is perfect for slicing, chopping or crumbling. One blade can replace several traditional knives in the kitchen, it is convenient to use both for cutting meat and fish, and for cutting fruits and vegetables into small even slices or dices. The blade itself is quite wide, which with a narrow handle gives the chef room for his palm and more freedom in manipulating the knife. Resistant to corrosion and durable thanks to the special cold hardening technology of the metal Korudo to an optimal level of 58 HRC on the Rockwell scale. The blade is made of high-carbon Japanese AUS-8 steel, this steel is very durable and holds sharpening perfectly. The knife is hand sharpened on a 6000 grit water stone for perfect sharpness. Perfect cutting angle thanks to the sharpening of 15-17 degrees per side. The handle of the knife is made of high-end waterproof and wear-resistant G-10 material that perfectly withstands both low and high temperatures and makes the knife non-slip in your hand and does not absorb foreign odors. Premium textured cardboard packaging with silver embossing leaves no true connoisseur of high quality knives indifferent. High carbon steel - don't leave it wet for long! We recommend using a sharpening stone for sharpening. After sharpening, rinse with water and wipe dry immediately with a clean cloth. Do not wash in the dishwasher. Please follow the care recommendations and the knife will last you a long time. This product complies with all safety and hygiene standards.

Разнообразие нашей продукции:

волосатова т чичварин н информатика и лингвистика учебное пособие | шпагат полипропиленовый сибртех красный 1 4 мм l 60 м | атаев агай мухтарович ихтиопатология учебник | калюжный и и др клиническая гастроэнтерология животных учебное пособие | муфта пп переходная вн вн 40х20 pn25 белый ростурпласт муфта переходная 40х20 мм внутр внутр 16259 | вёрткин аркадий львович руководство по скорой медицинской помощи для врачей и фельдшеров | полипропиленовая муфта переходная ростурпласт внутренняя внутренняя 32х20 мм | яхно н ред болезни нервной системы руководство для врачей том 1 | шабалов н ред детская гастроэнтерология руководство для врача | омельченко виталий петрович информатика для врачей учебное пособие | омельченко виталий петрович алексеева наталья алексеевна информатика для врачей учебное пособие | алексеев александр петрович современные мультимедийные информацион ные технологии учебное пособие | алексеев а современные мультимедийные информационные технологии учебное пособие | чернов виктор николаевич медицинская информатика учебное пособие | шашмурина в ковалева н мишутина о экстренная и неотложная помощь детям на стоматологическом приеме учебное пособие | омаров с м ред неотложные состояния в акушерстве и гинекологии учебное пособие | сахно н буяров в и др ветеринарная санитария учебное пособие | свешников константин анатольевич вёрткин аркадий львович руководство по скорой медицинской помощи для врачей и фельдшеров | богданов а корнеева е неврология для врачей общей практики руководство | щедров владимир ветеринар на дому диагностика профилактика и методы лечения домашнего поголовья | радзинский эдвард станиславович александр ii жизнь и смерть документальный роман | курпатов андрей владимирович аверьянов геннадий геннадьевич психология сердца пособие для врачей общей практики | стекольников а щербаков г ред декоративное собаководство учебное пособие | шпагат полипропиленовый сибртех красный 1 7 мм l 400 м | угол полипропиленовый vtp 753 0 02505 25 мм х 3 4 нр ш 2 шт |